Vanaf 1 juni 2024 veranderen mijn tarieven.

♡ intake 75 euro

♡ vervolg sessies 95 euro

De praktijk heeft geen contracten met zorgverzekeraars.  Wat inhoud dat de rekening voor jezelf is.

 

Er vindt altijd eerst een INTAKE plaats. Op deze manier brengen we samen goed in kaart wat je klachten & lasten zijn, en waar je naar toe wilt werken.

Want werken is het zeker.....makkelijk euhm.....nee maar zolang jij je focus en commitment hebt waar je naar toe wilt werken dan komen we er samen wel. Stap voor stap en 1 voor 1.

 

INTAKE   60 minuten    € 65,- 

De intake is een kennismaking tussen jou en mij. Samen met jou onderzoek ik wat je lasten en klachten zijn. We brengen goed in kaart waar je mee geholpen wilt worden en wat je hulpvraag precies is.

 

SESSIE   60 Minuten     € 65,- 

De inhoud van de sessie is afhankelijk van de hulpvraag. Dit zal per persoon verschillen omdat het zorg op maat is. In de sessies maak ik gebruik van verschillende methodieken en behandelvormen.

 

EMDR     60 tot max 75 minuten € 80,-

EMDR is er niet alleen voor grote trauma’s maar ook voor belemmerende overtuigingen en andere kleinere nare ervaringen die toch veel impact hebben gehad. Per persoon is het verschillend hoe snel iemand op EMDR reageert. De meeste behandelingen duren 2 tot 7 sessies. 

 

Een aantal mensen hebben van hun werkgever toestemming en 100% financiële ondersteuning gekregen voor het volgen van een traject (vanuit bijvoorbeeld het ontwikkelbudget). Check het zelf na bij je werkgever.

 

Betaling van sessie is direct na de sessie. Je kunt contant betalen of middels een betaalverzoek. Ik zet dit er expliciet bij omdat ik nogal eens achter betaling aan kan gaan. En dat vind ik zonde van mijn energie en focus. 

Ook buiten kantoortijden en binnen twee weken plan ik een intake gesprek in!