Carla Reginald-Jansens

Ik ben Carla Reginald-Jansens, getrouwd en trotse moeder van een zoon (2002) en dochter (2008). Sinds 1971 "loop" ik rond op deze wereldbol.

In 1995 was ik klaar met mijn studie HBO sociaal pedagogische hulpverlening. Daarna heb ik diverse opleidingen, cursussen en trainingen gedaan.

Naast mijn eigen praktijk werk ik ook als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidsheidszorg (POHGGZ) bij de huisarts. Nog steeds doe ik dat werk met veel plezier. 

Toch wilde ik naast mijn werk als praktijkondersteuner ook als freelancer aan de slag met mijn eigen praktijk. Waarin ik met de C.A.R.L.A methode nog meer bij mezelf mag en kan blijven.

Ik ben gespecialiseerd in het professioneel en intuïtief toepassen van methodes die ik door jarenlange ervaring en opleidingen op mijn manier eigen gemaakt heb.

Ik werk confronterend en direct om je vanuit die spiegel liefdevol in de actie stand te krijgen. Zodat jij zelf weer eigenaarschap en regie kunt pakken over jouw mooiste leven. Ik ga je helpen jezelf te helpen.

Ik Carla ben een mensen mens, hoog sensitief, beelddenker, creatief, open, eerlijk, integer, betrouwbaar, hulpvaardig, oprecht, professioneel, spiritueel met mijn voeten in de klei, helder voelend, ik kan slecht tegen onrecht. Ik hou van mijn man, kinderen, hond, humor, echtheid, puurheid, openheid en mensen die zich kwetsbaar op durven stellen.

 

Opleidingen/trainingen en cursussen:

* HBO SPH (sociaal pedagogische hulpverlening)

* HBO+ POHggz (Praktijkondersteuner huisarts geestelijke gezondheidszorg)

* EMDR therapeut 

* Mindfulness trainer

* Fascillitator Voice Dialogue (psychologie van je innerlijke Ikke)

* Intuïtieve coaching (ik begeleid in het herstellen van het contact met je intuïtie.  Ik help je om opnieuw je gevoel ofwel je innerlijke stem te leren herkennen en ernaar te luisteren)

* HSP (hoogsenstiviteit) Transitie 

* Tafel (familie)opstellingen

* Reiki en handmassage

* ACT basisopleiding Acceptance and Commitment Therapy 

* (1) Carla Reginald - Jansens | LinkedIn mocht je (nog) meer willen weten